WELKOM

AnntertainmentAnntertainment organiseert grote en kleine projecten. Zoals meerdaagse (inter)nationale congressen maar ook kleinere evenementen zoals lanceringen, promoties, oraties en bijbehorende feesten.

Voor een goede organisatie van een congres, symposia of een feest is het noodzakelijk goed te luisteren naar de opdrachtgever. Vanuit hun visie ontstaat een concept waar uiteindelijk een totaalbeleving uit wordt gecreëerd. Te allen tijde wordt daarbij rekening gehouden met de wensen en behoeften van de opdrachtgever en/of deelnemers.

Anntertainment neemt geen genoegen met het voor de handliggende maar is altijd op zoek naar innovatieve plekken, geschikte hotels en/of entertainmentmogelijkheden. Zoals de Nederlandse humanist en filosoof Erasmus ooit heeft geschreven: ‘wat mooi is, kost moeite’. Door 100% inzet blijft uiteindelijk na een geslaagd congres en/of evenement de herinnering voortleven.

Anntertainment is in het bijzonder gericht op de medische sector maar draait zijn hand ook niet om voor andere evenementen, congressen in andere sectoren of feesten in de privésfeer.

Kortom Anntertainment staat voor:

Dienstverlening Anntertainment